Продукти:
200г. пиле
2 глави лук
5 домата
23кг.проба
Приготвяне:
Сварете пилешките гърди в подсолена вода за около 15 мин. Извадете ги и ги поставете в купа с ледена вода, за да спре процеса на готвене. След това ги изцедете.
В малка купа настържете джинджифила и лука и добавете зехтина и щипка сол и захар.
Сложете нарязаните на кръгчета краставици и репички в голяма купа и ги залейте с чили соса. Добавете щипка сол, щипка захар и останалата супена лъжица зехтин. Сложете накъсаната саладка или рукола и разбъркайте.
Разпределете салатата в чинии. Нарежете пилешките гърди на филийки и ги разпределете в чиниите върху салатата. Залейте с джинджифиловата смес и напръскайте със сока от изцедения лимон.
Добър апетит!