Пепър сьомга

Продукти:

400 г филе сьомга

2-3 с.л. галета

Бял и черен пипер на вкус

Настъргана кора от лимон и портокал

Приготвяне:

Нарежете рибата на правоъгълни парчета. Оваляйте парчетата в галетата, подправена с двата вида пипер и настърганата кора от лимон и портокал.

 

Наредете оваляните парчета риба в тава, покрита с хартия за печене и ги покрийте с фоли.

 

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 мин. Махнете фолиото и печете още 10 мин.

 

Поднесете с микс микс от зелени салати (маруля, айсберг, рукола) с парченца портокали и лук.

 

Добър апетит!

Попълни теста и виж своя профил и съветите на Ипократис Пападимитракос. Разбери навиците си, за да ги промениш.
кг.
кг.
см.
г.