Рибен такос

Продукти:

 

 4 филета от бяла риба (около 150 г всяко) 
1 с.л. зехтин
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. кимион на прах
½ ч.л. черен пипер
¼ ч.л. морска сол
1 авокадо (обелено и нарязано на тънки ленти)
4 големи листа от маруля

Приготвяне:

 

Предварително загрейте фурната на 200°C.


В малка купа смесете зехтина с черния пипер, солта, чесъна на прах и кимиона. Покрийте със сместта всяка страна на рибните филета, подредете ги в тава, покрита с хартия за печене с кожата надолу. Печете  около 20 минути. 


След като рибата е готова, оставете я настрани, докато се охлади. 


Върху всеки лист маруля наредете парче филе, няколко резена авокадо и салса от диня. Завийте на руло и сервирайте. 


Добър апетит! 
Попълни теста и виж своя профил и съветите на Ипократис Пападимитракос. Разбери навиците си, за да ги промениш.
кг.
кг.
см.
г.

Проект BG051PO001-1.2.03-1192 „Създаване,
стартиране и развивитие на търговска фирма, предлагаща онлайн
консултации по здравословно хранене”
Номер на договор за безвъзмездна помощ
№ ESF-1203-01-01059
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на
Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,
съфинансирано от Европейския социален фонд на Европейския съюз
„Инвестира във вашето бъдеще”

"ТОЗИ САЙТ Е СЪЗДАДЕН С ФИНАНСОВАТА ПОДКРЕПА НА ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ”, СЪФИНАНСИРАНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЧРЕЗ ЕВРОПЕЙСКИЯ СОЦИАЛЕН ФОНД. ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА СЕ НОСИ ОТ ТОП ФОРМА ЕООД И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМА, ЧЕ ТОЗИ САЙТ ОТРАЗЯВА ОФИЦИАЛНОТО СТАНОВИЩЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И МОМН"